Slikovne križanke
     

Slikovne križanke

Veliko aktivne zabave in razvedrila za prosti čas prinašajo revije, v katerih se nahaja številčno, dimenzijsko in tematsko izredno pester izbor priljubljenih slikovnih križank. Posebnost nekaterih revij pa je v tem, da  križanke dopolnjujejo opisi, ki prinašajo veliko novih spoznanj in zanimivosti.
Več >

Križanke in uganke

Revije na svojih straneh prinašajo bogat izbor slikovnih križank ter ostalih vrst križank: simetrične križanke iz sredine, nesimetrične, kombinacijske, kombinacijske številske, verižne, kriptogramne, kaos, alternativne, razrezane, italijanske križanke, kakor tudi različne slikovne in besedne uganke ter kvize.
Več >

Sudoku

Razgibavanju malih sivih celic so namenjene revije, ki ponujajo številčno in težavnostno bogat izbor ene najbolj priljubljenih japonskih miselnih iger, za katero je potrebno malce logike ter kanček vztrajnosti. Revije so prava izbira za vse izkušene reševalce sudokuja, kakor tudi tiste, ki se nad njim šele navdušujejo.
Več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke